سقف های کاذب فلزی اغلب دارای طراحی و استاندارد بالایی هستند. امروزه سقف های کاذب فلزی در صنعت ساختمان سازی کاربرد بسیار وسیعی دارند. این سقف ها را می توان در دفاتر تجاری، ساختمان های مسکونی، ساختمان های آموزشی، بیمارستان ها و مراکز درمانی استفاده کرد. سقف های کاذب فلزی دارای طرح های مختلف و متنوع هستند. بنابراین افراد می توانند بر اساس سلیقه خود طرح های دلخواه را انتخاب کنند. تنوع سقف های کاذب فلزی به شما کمک می کند که به راحتی بتوانید ایده ها و تصورات خود در مورد فضای خانه را به واقعیت تبدیل کنید.
با وجود آنکه سقف های کاذب فلزی بیشتر در مراکز اداری دیده می شوند، اما امروزه اغلب صاحب خانه ها از این سقف ها در دکوراسیون داخلی خود استفاده می کنند. به همین علت روند نصب سقف های کاذب در فضاهای تجاری و مسکونی در چند سال اخیر فراگیر شده است.
با این حال سقف های کاذب فلزی نیز اخیراً مورد توجه قرار گرفته اند. یکی از علت های مهم این است که سقف کاذب فلزی در مقایسه با سایر سقف های کاذب بادوام و ماندگار است. همچنین نصب و نگهداری آسانی دارد و برای مناطق صنعتی، تجاری و مسکونی بسیار ترجیح داده می شود.
سقف های کاذب فلزی چه معایبی دارند؟
سقف های کاذب اگرچه ارزان و نسبتا کارآمد هستند، اما با این حال معایبی نیز دارند که نمی توان از آنها چشم پوشی کرد. به عنوان مثال کاشیهای آکوستیکال که به عنوان عایق صدا عمل می کنند، ممکن است در طول زمان دچار پوسیدگی شوند. در اثر پوسیدگی کاشی ها رنگ سقف کاذب تغییر می کند و زرد رنگ می شود. این رنگ زرد دکوراسیون اتاق را از بین می برد و باعث زشت شدن فضای داخل خانه می شود.
سقف های کاذب را باید هر چند سال یکبار تعویض کنید زیرا به اندازه سقف های نصب شده سنتی مقاوم نیستند. سقف های کاذب نیز بیشتر در معرض لکه های آب و آسیب ناشی از رطوبت هوا قرار دارند. همچنین یک اشکال آشکار سقف های کاذب این است که اندازه کلی اتاق را کاهش می دهند. اگرچه این خصوصیت ممکن است در ساختمانهایی با سقفهای بلند اهمیت چندانی نداشته باشد، اما در اتاقهایی با اندازه استاندارد، احساس تنگی و کلاستروفوبیک ایجاد می کند.
تنها ایرادی که می توان به سقف های کاذب فلزی گرفت هزینه بالای فلز مصرفی در این سقف ها است. اگر دارای سرمایه لازم باشید می توانید برای سقف کاذب فلزی یک پوشش محافظ نیز تهیه کنید. این کار باعث می شود فلز به کار رفته در سقف کاذب در طول زمان دچار خوردگی نشود.
مزایای سقف کاذب فلزی چیست؟
سقف های کاذب فلزی دارای عمر بسیار بالایی هستند و احتمال آسیب دیدگی در آنها بسیار کم است. سقف های کاذب فلزی برای فضاهای کاری مانند واحدهای حمل و نقل هوایی و سالن های نگهداری ماشین آلات که به محیط های تمیز نیاز دارند، گزینه ای بسیار ایده آل هستند.
مقاومت در برابر آتش، یکی از مزیت های بزرگ سقف های کاذب فلزی است. به همین علت اغلب برای خانه ها و دفاتری که در آن احتمال آتش سوزی وجود دارد، استفاده از سقف های کاذب فلزی توصیه می شود.
سقف های فلزی با گذشت زمان ترک نمی خورند، دچار تاب خوردگی نمی شوند و شکل اصلی و اولیه خود را حفظ می کنند. علاوه بر آن سقف های فلزی به ندرت ممکن است آسیب ببینند. تقریباً می توان گفت که به تعمیر و نگهداری نیاز ندارند.
سقف های کاذب فلزی دارای طیف های گسترده ای از رنگ ها و طرح ها هستند. بنابراین این سقف ها را می توان متناسب با ویژگی های منحصر به فرد ساختمان اداری یا تجاری نصب کرد.
تثبیت و نصب ورق های فلزی بسیار آسان بوده و حداقل کار را می طلبد. اعضای پنهان سازه اصلی به راحتی در دسترس هستند. زیرا کاشی ها یا پنل های فلزی سقف کاذب را می توان به راحتی از هم جدا کرد. همچنین سقف های کاذب فلزی هزینه ساخت و ساز بسیار کمی دارند زیرا نصب، تعمیر و نگهداری سقف های کاذب فلزی بسیار ناچیز است.
برای سقف های کاذب فلزی از کدام فلزها استفاده می شود؟
برای سقف کاذب می توان از هر فلزی مانند فولاد، مس، برنج، کروم و آلومینیوم استفاده کرد. نوع فلز را می توانید بر اساس بودجه خود و سبک ساختمان مورد نظر انتخاب کنید. انواع مختلف فلزها دارای کیفیت و ایمنی بسیار بالایی هستند. متداول ترین فلزات مورد استفاده برای سقف های کاذب آهن گالوانیزه و آلومینیوم هستند. ضد زنگ بودن یکی از مهمترین ویژگی های این دو فلز است. به همین علت سقف های کاذب آلومنیوم یا گالوانیزه در شهر ها و مناطق مرطوب بیشتر استفاده شوند. همچنین این فلزها برای ساخت سقف های کاذب در مکان های عمومی مانند استخرها که دارای رطوبت بالایی هستند، کاربرد فراوانی دارند.
یکی دیگر از فلزهای مورد استفاده برای تولید سقف های کاذب فلزی، منیزیم است. از پانل های اکسید منیزیم Mgo می توان برای ساخت سقف های کاذب فلزی استفاده کرد. آنها همچنین مزایای زیادی در صنعت ساختمان سازی و استحکام خانه ها دارند.
قیمت سقف کاذب فلزی چقدر است؟
قیمت انواع سقف کاذب فلزی در اغلب موارد بستگی به کیفیت فلز دارد. هر قدر قیمت فلز گران تر باشد، هزینه تمام شده برای سقف کاذب نیز به همان اندازه بالاتر می رود. معمولا توصیه می شود که قبل از نصب کردن سقف کاذب هزینه های لازم برای خرید مصالح و نصب آنها را برآورد کنید.
سقف کاذب آکوستیک چیست؟
سقف کاذب آکوستیک به سقفی گفته می شود که به عنوان عایق صدا عمل می کند. سقف های کاذب آکوستیک می توانند صداهای تولید شده در داخل ساختمان را کاهش بدهند و تا حد زیادی از انتقال آن به سایر فضاهای موجود در ساختمان پیشگیری کنند. همه ما می دانیم که سروصدا می تواند بر یک فضا و افرادی که در آن کار می کنند یا در حال حرکت هستند تأثیر منفی زیادی بگذارد. اما استفاده از سقف های کاذب علاوه بر آنکه زیبایی و نمای خانه را دو چندان می کند، می تواند از آلودگی صوتی نیز پیشگیری کند.
در فضاهای باز، مانند دفاتر، موسسات آموزشی، فرودگاه ها، مراکز درمانی و بسیاری دیگر از موسسات، مدیریت سطوح صدا می تواند دشوار باشد. یک راه حل جذاب و ساده برای این کار، استفاده از سقف های کاذب آکوستیک است. با استفاده از یک سری پنل های فلزی می توانید سقف های کاذب زیبای آکوستیک را نصب کنید. این سقف های کاذب علاوه بر اینکه جذابیت و زیبایی شناسی فضا را افزایش می دهند می توانند باعث کاهش آلودگی صوتی شوند.
آیا می توان از سقف کاذب فلزی برای جایگزین سقف بتنی استفاده کرد؟
جدا از مزایای آکوستیک، استفاده ازسقف کاذب جایگزین بسیار خوبی برای سقف های بتنی و سازه های اصلی ساختمان است. استفاده از سقف کاذب زیبایی فضای اتاق را بهبود می بخشد. علاوه بر آن باعث می شود کابل ها و سیم کشی های مربوط به تهویه و روشنایی که بر روی سقف اصلی وجود دارند، از دید پنهان شوند.
فلز یک ماده بادوام برای دکوراسیون منزل است. درخشندگی آن زیبایی و جذابیت بی نظیری را به فضای داخلی می بخشد. تایل های سقف فلزی با اندازه ها و ضخامت های مختلف در بازار موجود هستند. کاشی های سقف فلزی را می توان بر روی یک شبکه فولادی قرار دارد. این شبکه با استفاده از چند میله از سقف یا سازه اصلی آویزان می شود. کاشیهای فلزی در طرحهای بسیار متنوعی موجود هستند و به ساختمان شما ظاهری تاریخی و باستانی می بخشند. این ویژگی باعث میشود که سقفهای کاذب فلزی برای فضاهایی مانند اتاق نشیمن و سایر مکانهای پرتردد، انتخابی ایدهآل باشند.
https://gharpedia.com/blog/home-interior-false-ceiling-types
https://sasintgroup.com/metal-ceilings/suspended-ceilings/